Γραφεία Marathon VC

Το project αφορά μικρής κλίμακας ανακαίνιση χώρου γραφείων της εταιρείας Marathon VC. Στην καρδιά της πόλης, ένας ενιαίος χώρος 200τμ φιλοξενεί θέσεις εργασίας, χώρους υποδοχής, meeting room, χώρους online διασκέψεων και καθιστικό.

Με βάση το βιομηχανικό και μινιμαλιστικό style του κτηρίου, ο χώρος διαμορφώθηκε, επιπλώθηκε και διακοσμήσθηκε ώστε να καλύπτει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των χρηστών. Ο ενιαίος χώρος χωρίστηκε με νοητά ή ελαφριά όρια, δίνοντας την δυνατότητα να αλλάζει και να προσαρμόζεται ανάλογα με τις παροδικές χρήσεις που προκύπτουν (θέσεις εργασίας που αυξάνονται και μειώνονται, μικρά συνέδρεια, εταιρικά meetings, κλπ).

Έπιπλα με λιτές γραμμές, συνεχής χρωματική παλέτα, υλικά όπως ξύλο, μέταλλο και γυαλί, δημιουργούν ένα περιβάλλον με συνοχή. Η αυστηρότητα των καθαρών γραμμών σπάει από την χρήση φυτών και μαλακών επενδύσεων. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο καθιστικό που ο σχεδιασμός του και η χρήση κατάλληλων επίπλων επιτρέπει εργασία σε χαλαρούς ρυθμούς, ανεπίσημα meetings ή και μικρά διαλείμματα.

Φωτογραφικό υλικό: Piyi Wong