Ποιοι Είμαστε
αρχιτεκτονικό γραφείο, αρχιτέκτονας, μελέτη, μελέτη κατασκευής, architect, architecture studio, architecture
306
page-template-default,page,page-id-306,bridge-core-3.1.2,cookies-not-set,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.5,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-19.9,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-532

Ποιοι Είμαστε

To AMT architects δραστηριοποιείται σε όλα τα επίπεδα του σχεδιασμού και της κατασκευής κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Ξεκινώντας από την αρχική μελέτη του χώρου και φτάνοντας στην παράδοση ενός ολοκληρωμένου έργου, εξασφαλίζουμε την αρτιότητα του αποτελέσματος σε κάθε στάδιο της αρχιτεκτονικής μελέτης, του εσωτερικού σχεδιασμού και της κατασκευής. Έχοντας συνάψει συνεργασίες με έμπειρους συνεργάτες και εξειδικευμένα συνεργεία, καλύπτουμε όλα τα πεδία για την υλοποίηση του κάθε έργου.

Στόχος μας η δημιουργία λειτουργικών, καθημερινών χώρων που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μέσα από τον άρτιο σχεδιασμό.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το 2013. Συνεργάστηκε με διάφορα αρχιτεκτονικά γραφεία, με αντικείμενο την μελέτη και κατασκευή κατοικιών και ξενοδοχειακών μονάδων. Το 2016 ξεκίνησε παράλληλα την εταιρεία BnB Angel, όπου η αρχιτεκτονική συνάντησε τις ανάγκες της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα αρχιτεκτόνων μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το 2013. Συνεργάστηκε με διάφορα αρχιτεκτονικά γραφεία, με κύριο αντικείμενο την μελέτη και κατασκευή οικιστικών κτηρίων και χώρων εστίασης. Το 2016, συνέχισε τις σπουδές της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνοντας το διατμηματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο: Προστασία, συντήρηση και αποκατάσταση αρχιτεκτονικών μνημείων.